Til kommunens hjemmeside
IntranetFacebook
Vi slagter en høne - Maj 2013
Vi har slagtet en af de "vilde" høner som boede i fårehuset. Den skal bruges til vores brændenældesuppe!

(17 Billede(r))
Kartoffelfest - November 2014
Fredag den 7. november var datoen for årets kartoffelfest - børnehavens helt store fest for børn, søskende og forældre - igen i år var der deltagerrekord. Hele 215 var med til teater og spisning. En stor tak til alle der kom, og bidrog med nogle hyggelige timer, og ikke mindst en tak til alle der gav et nap med i forhold til madlavning og i forhold til oprydning! Uden den hjælp var det ikke muligt at gennemføre sådan en aften!!

Skolegruppen lavede som bekendt deres store kartoffel-teaterforestilling. Men inden da havde de øvrige børn optrådt med et par sange fra børnehaven - den ene selvfølgelig om kartofler!
Skolegruppen overnatter på Kaptajngården - Maj 2014
Fra den 23. til den 25. maj overnattede de kommende skolebørn på Kaptajngården! De var I Odense og se teater, de fik besøg af en historiefortæller, legede ballondans, øvede teater, spiste popcorn, lavede deres egne pizza og meget, meget mere....

(17 Billede(r))
"Gulerødderne" på tur - April 2014
Mellemgruppen-/udegruppen har været på tur i skoven.... vi havde pakket en trækvogn med bestik, vand, tallerkener og førstehjælpskassen..
Skovbunden var fyldt med grene og bromkærkrat, som skrabede både ben og hænder. Plaster fik vi derfor brugt en masse af... Vi "slog lejr" ved en masse halmballer der lignede et skib. Det var også ehr vi spiste vores "dinner-transportable" frokost, vi fik den nemlig leveret den varme kartoffelmos og kødsovs...

(38 Billede(r))
Cowboy-gryde, bål og vand!


(20 Billede(r))